Hverdagens psykologi

D.25.09.19 kl.16:30 – 18:00

Du vil blive undervist i forskellige psykologiske retninger, som kan forklare nogle af hverdagens udfordringer, såsom: hvorfor er vaner så svære at ændre og hvordan kan man nemmere ændre sine vaner; hvorfor stress er godt og hvorfor nogle bliver syge af det; hvordan vi påvirker hinanden ubevidst og hvordan vi kan blive mere bevidste; hvad gør sociale medier og den evige informationsstrøm ved os; hvordan vurderer vi risiko og hvad vil det sige at være modig?

 

Dette er nogle af emnerne du vil få mere viden om igennem kurset. Målet er at du får en større forståelse af dig selv og dine omgivelser, og at dette kan hjælpe dig med at gøre din hverdag nemmere.

 

Du behøver ikke have kendskab til psykologi på forhånd for at deltage, men bare være interesseret i at lære mere om psykologi og dig selv.

 

Du vil blive undervist af Camilla Skovbølle Nielsen, cand. mag. i Psykologi og Sundhedsfremme ved Roskilde Universitet, med flere års erfaring inden for udviklings- og forandringsprocesser, empowerment og mental sundhed.